Ordior is een organisatie met
ervaren, gepassioneerde en
getalenteerde mensen

KLANT CENTRAAL, FRIS, AMBITIEUS, ERVAREN, DOELGERICHT

Ordior is een fris en ambitieus bureau. Wij helpen u graag met een breed aanbod van online diensten om uw online wensen te realiseren. Zoals Webshop , WordPress website tot Zoekmachine Optimalisatie.

Bij het realiseren van uw wensen staan uw doelstellingen centraal. We inventarisen uw eisen en wensen en adviseren hierbij om uw doelstellingen zo efficiënt mogelijk te halen. Met de ervaring die Ordior in de vele jaren heeft opgebouwd weten we hoe we uw doelgroep kunnen bereiken en interesseren voor uw producten en/of diensten.

Wij zijn duidelijk naar onze opdrachtgevers. Door een heldere communicatie over onze dienstverlening weet u wat u uiteindelijk van ons mag verwachten.

Een ervaren team professionals staat voor u klaar om uw doelstellingen te verwezenlijken. Ieder met een eigen achtergrond en eigen specialisatie. Alleen zo kunnen wij u optimaal bedienen!

Ordior is in 2005 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkelt tot specialist op het gebied van online ontwikkelingen.

In de eerste jaren heeft Ordior voornamelijk bedrijf-specifieke web-applicaties ontwikkeld. Applicaties voor onder andere boekhouding, klantadministraties, inkoop- verkoop – en voorraad-administraties. In de loop der jaren is hier WordPress als CMS voor het overgrote deel van de websites die worden gerealiseerd bij gekomen. Ten behoeve van de invulling van de vraag naar webshop is daar ook Woocommerce als webshop platform aan toegevoegd.

Door gebruik te maken van deze solide basis kunnen er in korte tijd grote stappen gemaakt worden. Met de kennis en ervaring die Ordior in huis heeft kunnen deze systemen uitgebreid worden met maatwerk of koppelingen en kunnen we voldoen aan al uw eisen.

Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem gerust contact op of bel zelf met 06 22243348.

Contact

We zijn momenteel mogelijk niet aanwezig. Maar stuur een email en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Wijzig tekst captcha txt